5.2.08

Col·laboració en el 42è joc literari en homenatge a Mercè Rodoreda

A petició del blog Tens un racó dalt del món , ( http://jmtibau.blogspot.com/ ), és un plaer col·laborar en el 42è joc literari que organitza en Jesús Ma Tibau, aquest cop en homenatge a Mercè Rodoreda en motiu del centenari d'aquesta autora.

Som una seixantena els blogs que col·laborem en aquesta iniciativa, entre els quals s'han repartit fragments de textos inventats per l'organitzador del joc, i uns altres que pertanyen a l'obra
La plaça del diamant.
Qui vulgui participar haurà de descobrir una quantitat determinada de fragments.
Podreu trobar les instruccions al seu blog, el dia 6 de febrer, buscant la referència
al 42è joc literari.
Animeu-vos a participar, també hi ha premis, com ara lots de llibres o diccionaris.
Aquí a sota trobareu el fragment que em correspon, al qual jo li he afegit una imatge per il·lustrar-lo:



44. Sempre l’esperava al balcó i el veia arribar enmig dels geranis; m’agradava com aixecava la mà per saludar-me des de la cantonada.

_____________________

4 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Sani,

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Salut!

Dessmond ha dit...

(apreciat Sani,
Et deixo aquí el comentari perquè no veig si tens correu-e a la vista. Vul dir-te que la referència al meu blog, Itching like grass, no té res a veure amb en David Madí, més que serà el meu convidat en el proper sopar que he organitzo. Però ell no és pas l'autor del blog. En Dessmond, jo, no és en Madí. Si us plau, esmena l'apartat de Història, política i altres coses serioses. Gràcies a la bestreta).

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies per la col.laboració.

Unknown ha dit...

Hola Jesús Ma,
Ha estat un plaer participar en el teu joc.
Compta amb mi per a propers si et cal gent.

Ja ens veurem i seguirem en contacte.

Ja posats a fer aprofito per dues coses:

Informar-te del que vaig proposar
a la zona de comentaris d'aqui a Penedesfera
http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera

I informar-te, suposo que t'ha arribat per correu, que Xavier Muñoz ha posta ja en línia lel video que recull les minientrevistes que ens van fer al CTUG de Granollers: aquí
http://www.munyoki.com/2008/02/09/blocaires/

Salut!