22.1.09

Històries veïnals (HV): Unes gotes de "venjança"

Després d'haver-me perdut alguna edició anterior, aquest cop em vaig decidir a participar en aquest exercici d'escriptura col·lectiva, altrament dit joc escriptòric maginíficament animat i coordinat per en Pep, de can Malerudeveure't que són les Històries Veïnals.
Em va tocar anar a viure a l'escala C i ens van adjudicar "la venjança".

Vam ser quatre, que com les tres filles d'Elena, "cap no era bona" : Zel, Carles, Smiley i Violette però la barreja va donar un bon resultat.

Aquí poso l'enllaç per accedir al text sencer de la historia, on es pot veure com quatre persones, reprenent cada una d'elles el tros que li envià el personatge anterior van anar lligant una història força original.

"HV 5/5: Record d'estiu : la venjança

La venjança és un plat que es serveix fred, diuen. El Malerianisme proclama la venjança com un pecat capital. No està bé ser venjatiu. Tot i que moltla gent es mereix rebre un correccional de tant en tant.... Però vés per on, que els companys de l'Escala C han trobat una manera de donr una llicó a algú, que el passat, sí que va ser venjatiu sense motiu. La Zel, en Carles, l'Smiley i la Violette en són els autors d'aquest sopar fred que us porten en safata de plata.

Que no us agafi despullats! [El veí de dalt]"


A mi només en resta afegir la meva felicitació als meus companys d'escala i manifestar que pagava la pena ser uns dels veïns que hi van participar.

Fins a una altra trobada. Bona lectura i bona escriptura,