13.2.08

Retalls de premsa. Collita del dia

El País 12.02.2008. pg. 36-37.

"No es la hamburguesa, niños, es el deporte"

Suposo que tothom sap que allà on posa l'eufemisme "niños" s'ha de llegir "stupid", però el joc de paraules està força ben jugat.

En realitat ho estan dient a tothom, no només als adolescents bollicaos ...
Per tant, m'hauré d'aplicar jo també la doble teràpia: dieta i bici & piscina. L'altre dia vaig comprovar que l'esquí ja em comença a fer trontollar les cames ... Tan vermelles com les baixava ! Però ara, com més blaves són, millor! No som res.

Avui + 12.02.2008.
Pg. 26. "Relat, discurs, gest". Ferran Sáez Mateu.


"Convindria que el discurs, el relat i la gestualitat d'aquestes dues formacions [ERC i CiU] no fossin enteses per l'electorat català només com un possible complement o element corrector d'un dels dos gran partits espanyols , que és el plantejament explícit d'IC-V en relació al PSOE "

Aquest article s'acompanya-il·lustra amb dibuix quadrat agressiu d'uns 600pix x 600pix en que dues entelèquies, ambdues amb el cap tapat, ERC i CiU, es morregen! Molt creatiu, Ferran ! Per il·lustrar el teu proper article, proposo que el dibuix mostri les mateixes entelèquies però una enculant l'altra o les dues en una abraçada mantisreligiosiana ...

Pg. 28. "Doncs compra't un gos". Isabel-Clara Simó.

"A nosaltres ens fan la punyeta i quan ja no podem més ens deixen de fer la punyeta i quedem com estàvem. Contents i feliços de romandre sempre al mateix lloc. "

"Però no tenim capacitat de revolta, ni tan sols farem una vaga fiscal ni plantarem cara."

Aquesta segona frase, en el seu article, va davant de paràgraf citat. Jo la poso al darrera perquè m'hi agrada més, però l'ordre gairebé no altera la constatació ni la moralina de la faula: Ora pro nobis i posa-t'hi fulles.