21.8.08

Les raons de Joan Saura. | Blocomentari

Blocomentari : n.m. ]

Blog : __________ Francesc Puigcarbó

Autor: _________ Francesc Puigcarbó


Data : ___ dijous 21.8.08

Extracte del post original:

"Va el Conseller Saura de IV-EUiA o quelcom així que es diuen i demana la compareixença del President Zapatero al Congrés dels Diputats perquè doni explicacions després d’incomplir la data del 9 d’agost d'enguany que fixava l’Estatut per l’acord del finançament. Semblava un acte de força i mediàtic de manera que permetia als de IV treure una mica el nas i tenir perfil propi dins del tripartit i, de passada per demostrar que encara que pocs (1+1) eren capaços de fer feina.
Però quan ahir vaig sentir que el Conseller Saura se n’havia anat a Vilanova i la G. (s’ha de dir així, que així consta als indicadors de carreteres), a trobar-se amb la "fideuà" de la Vega i declarant que havien pactat entre oliva i oliva retirar la sol·licitud de compareixença del President Zapatero, em vaig quedar esmaperdut."

Continua +


Comentari del Sani : Les raons de Joan Saura són raons que la raó no entén

En casos com aquest, sempre em pregunto què hi ha al darrere de tal feta. I sempre penso que no ho sabrAN -els qui ho sàpiguen- fins d'aquí a 50 anys, quan es desclassifiquin els papers secrets que expliquen pactes secrets i conxorxes actuals.

Això sí, per a l'ara mateix se m'acudeixen tres hipòtesis i dubto que n'hi hagin gaires més:

Primera. Saura és un heroi salvador de la pàtria que ha jugat la carta decisiva d'una raó d' Estat que ajuda a salvar el país de ves a saber quin mal.
El que passa és que el poble, la plebe, la púrria ciutadana , és a dir tots nosaltres, no podem entendre la música celestial que toquen els querubins en els despatxos governamentals.

Potser ens està salvant a tots d'un intent de cop d'estat que preparen ves a saber qui, tan bon punt JLRZ accedeixi a donar als catalans, seguint la lletra de l'Estatut, 4 € dels 100 que els ha arrabassat abans. Potser.

I nosaltres, davant de tant de sentit de país i d'estat i de govern i de secret d'estat ...li estem maleïnt els ossos, pobre Joan!
Ens podràs perdonar que ningú no entengui perquè traeixes el front comú català, perquè nosaltres som desgraciadets que no entenem les coses serioses? Ens ho podràs perdonar, Joan? Ja sé que no ens ho explicaràs perquè no ho entendríem, oi? Perdona'ns Joan Saura celestial, perquè no sabem què estem fent. Mentrestant, ves preparant la teva dimissió per al mes de novembre.
I pensar que al JLRZ , a l'escorpí de foc cremacatalans ... li deien "bambi !
"La vida te da sorpresas ... Sorpresas te da la vida !" ;-)

Segona hipòtesi:
Joan Saura ha vist la Verge Maria aquest estiu. Se li ha aparegut en algun lloc secret i li ha dit què era exactament el que havia de fer:

"Tindràs un encontre amb una gran senyora, sí Vicepresidenta, per a més senyes, et trobaràs amb ella en un lloc molt especial, Vilanova i la Geltrú, on hi viu aquell que escriu el Dipofilo, i ella et demanarà un favor.
Si vols guanyar-te un bon lloc al cel i la fama a la Terra, fes-li cas en tot i no se t'acudeixi portar-li la contrària... Sentiràs que et xiulen les orelles, però tu ni cas. Tot per l'Espanya"


Tercera:
Li fan xantatge. Guardaven les fotos per a una ocasió especial com aquesta:

"O evites que en JLRZ hagi de comparèixer a fer el ridícul davant de tota Espanya o pengem a YouTube les fotos de tu i la teva dona al llit ...
Tu tries, Joanet, consulta-ho amb la Imma Mayol i veuràs què cal decidir.
I fes-ho aviat que no tenim gaire temps per perdre."
Signat : IDE Inteligensia del Estao


A mi no se m'acudeixen d'altres explicacions, però segur que a vosaltres sí, oi?

La gràcia de la cosa és que tres mesos passen volant i aviat veurem, sí aquesta la veurem, la "solució" de la pel·lícula.
Ja us aviso: no us agradarà!
Millor que m'equivoqui del tot!


Afegitó al comentari :

Trobo a faltar algun programa d'humor que s'atreveixi a fer política ficció versemblant i/o inversameblant que ens tingués entretinguts imaginant possibles solucions a aquesta mena de problemes.
Com que és sabut que la realitat sempre supera la ficció, no fóra cap mal i potser fins i tot podria donar idees als polítics que estiguin a punt d'acabar-les.
Joves i no tant... au que tot està per fer! Animeu-vos!


Post Scriptum per al FP

Francesc, gràcies per fer-me l'honor de posar-me al grupet de blogs que anomenes "Blogs a mà" i no
al grup de la pila del greix . Sempre fa il·lusió saber-se una mica apreciat.

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

de res Sani, el problema d'en Saura és que es va veure amb una altre Vega, la Jacqueline de la Vega. Quan se n'assabenti l'Imma hi haurà marro.

Montse ha dit...

Sani,és que no entenem re. Som uns babaus!!!

Petons des d'Alacant.