6.10.07

Prou de dir que "ja n'hi ha prou". Proposeu alguna cosa.

Toni Ibáñez, apuntava al seu blog que Vicent Partal, al seu mail obert (Vilaweb. Divendres 5/10) "Ja n'hi ha prou" estava inspirat ...

Canya per als dos!

Al Toni per ser el primer en insultar descaradament tot el partit ERC sense matisos i demanar després que votin junts, vagin de bracet a no sé on, i que junts salvin el país ...
Això en quin corrent filosòfic s'incriu?

Al Vicent per fer etzagaiades com la del seu article a Vilaweb, perquè queda només en una queixa emprenyada (una més) !
Això del català "emprenyat" ja fa riure. Qui no està emprenyat? Tots ho estem, d' emprenyats! ;-)

Caldria prohibir la queixa inútil i caldria imposar l'obligatorietat de fer propostes concretes.
Aquesta és la meva obsessió des de fa anys: denunciar totes les retòriques inútils, vinguin d'on vinguin, i les digui qui les digui, i fer veure la necessitat d'un nou comportament cívic que vagi un pas enllà.

Crec que el que cal és insistir ara mateix en el perill que suposa la nova ofensiva del PP per intentar guanyar vots a tota Espanya i a Catalunya, per recuperar el Govern de l'Estat.
Ho fa i ho farà utilitzant totes les tàctiques, totes les estratègies i naturalment totes les mangarrufes que calgui, en les que són especialistes, milions d'euros " à l'appui" ...
I mentrestant, tots els partits polítics catalans estan com el tonto, mirant el dit en comptes de mirar la lluna , incapaços d' organitzar cap contraofensiva clara i neta que aconsegueixi vèncer el perill (sic)?

Ens cal la creativitat política que tenen els creatius publicitaris catalans.
Cal mirar i remirar la pel·lícula 300. No sé si calen espartans. Crec que no. Esperem que no. Vulguem que no.
Però sé que cal que tots llegim i rellegim també nosaltres Sun Tzu i Maquiavel... perquè el PP no només ho té llegit i memoritzat, sinó que ho implementa dia a dia i té tots els màsters en aquestes disciplines ... i si badeu, recordeu-ho bé, Toni, Vicent, PSC, ERC, CiU i ICV ... aquells "perses" ens fotran! Els déus no ho vulguin ;-)

O sigui que ... com abans us poseu a concretar i a organitzar, a actuar i a negociar, a i proposar i a signar acords i acabeu de cantar els "Ja n'hi ha prou" ... millor ens anirà!

Mireu els polítics als ulls i digueu-los què haurien de fer per evitar el desastre... I exigiu que us diguin què penser fer per evitar-lo.

Una abraçada amistosa Toni i Vicent.
I bon cap de setmana.


_____________________

1 comentari:

Toni Ros ha dit...

Estic d'acord, Sani, amb la teva anàlisi: cal actuar i deixar la cançó de l'enfadós o/i emprenyat. Jo no sóc polític, sinó bloguer. Creus que seran els polítics els que ens "salvaran"?