11.7.09

Més misèria primermundista: escàndols de premsa groga

Obro el correu Yahoo i em trobo amb aquesta bafarada pestil·lent:

"Scandale : gwyneth Paltrow, Elle Mc Pherson, George Michael espionnés?

Scandale au pays des Beckham et des Windsor! Le Guardian, un quotidien de gauche, est à l'origine de révélations selon lesquelles des tabloïds britanniques ont fait écouter des milliers de personnalités en toute illégalité avant de payer plus d'un million de livres pour tenter d'étouffer l'affaire. "

Poc comentari a fer. Només constatar que la morbositat forma part de la definició de persona humana. Què hi farem si estem parits així ?
Somriure i riure, i enfotre'ns-en. No hi podem fer massa més.

3 comentaris:

Marta ha dit...

Si fos per mi ni la premsa groga ni la rosa existirien, francament es moririen de gana. No em rebaixo a comprar-ne cap publicació.

Aprofito l'avinentesa per donar-me a conèixer, sóc Marta i et convido a fer una volta per casa meva reflexionshumanes.blogspot.com. Espero que t'agradi.

Unknown ha dit...

Malhauradament som uns minoria "malalta" i associal...
La gent normaleta llegeix o l'Hola o Lecturas o Pronto o mil altres revistetes que sembla ser que fan de medecina de masses, teràpìa col·lectiva al servei del bé comú...

Tant terapèutiques que, a més, han de subministrar dosis suplementàries d'aquest "soma miraculós" ens programes de televisió de gran audiència...

Qui ens ho explica ben explicat?

Unknown ha dit...

Sí, m'apunto el nom dle teu blog i l'afegeixo a la llista.
Felicitats.