12.7.09

De pastilles miraculoses. Ja només en falta una altra i podrem [podran] fer tocar campanes

En Francesc Puigcarbó m'ha convidat avui, des del seu blog, a passejar-me per d'altres blogs de columnistes de l'Avui, un darrera l'altre...

En llegir la primera part de l'article d'Albert Om,
Examen visual, examen sexual ,

"S’ha dit i molt que la societat posa una pressió excessiva en el cos de la dona. Potser no s’ha dit tant que l’home la pressió la nota en el sexe. Les dones passen un examen visual, i els homes, un examen sexual. Moltes angoixes d’elles vénen derivades de no poder complir els cànons de bellesa, allò del 90-60-90. Moltes angoixes nostres vénen perquè sí que ve d’un pam i sí que ve de deu minuts més o menys. Escenas de matrimonio resumeix en cada gag tot això que intento explicar: ella sempre és una foca, i ell, un impotent. Les dones ja han sortit de l’armari i han aconseguit un cert consens social que no cal tanta exigència en el físic. Els homes encara ho pateixen en silenci i proven de superar-ho a base de pastilles. Des de dimecres, ja n’hi ha una contra l’ejaculació precoç. Viagra, per una banda, i Priligy, per l’altra." (...)"


se m'ha acudit penjar-hi un comentari que ara reprodueixo aquí:

14. Albert, ho sento, t'he de prendre per un moment la glòria eterna amb la idea que proposo tot seguit i que hauries pogut proposar tu per poc que haguessis tingut un estoneta per pernsar-hi: Cal que abans d'arribar als 1000 programes, o justament el dia D, convidis un químic, un sexòleg, una sexòloga i un farmacèutic, i els preguntis per quan serà la pastilla única "TI" (tot inclòs) un terç levitra enduridora i de manteniment, un segon terç priliantiejaculació precoç, que aposti per l'estona, allargant-ne mínimament la durada, i un darrer terç que faci de "pota sud" del tema: la part de pastilla que augmenti i allargui durant una estona la massa muscular [fins aconseguir el cilíndric pam de titani].
Queda clar que la pastilla del segle XXI serà trifuncional.
Anem pels dos terços. Ja falta menys per poder fer tocar capanes.

Suposo que intueixes que si aconsegueixes una resposta sextisfactòria a totes aquestes preguntes... la teva es convertiria immediatament en l'entrevista del segle.
Bona sort i bones vacances!
Sani 12.07.09,

______________La reflexió que fa una Ma Mercè al post d'en Albert em sembla tan antològica que no em puc estar de reproduir-la també aquí tot felicitant-la per la grandesa de les seves paraules.
Ma Mercè, amb tota la meva admiració:


"06 .Si els homes no es preocupessin tan del sexe (que a les dones no ens obssessiona tan) i pensessin més en l'afecte, la dolçor,la tendresa, el petó suau i desinteressat, les parelles duaradrien més, i tots seriem més feliços. Perquè el sexe, per llei de vida, s'a caba i la parella caldria que continués, el que falla és l'afecte; hi ha homes que només fan un petó o una moxaina quan volen sexe; una pena!!!!
Mª Mercè11.07.09, 06:24 "

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

i obviament es dirà: SOMA

bon diumenge!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Bon dia, Francesc!
Home, amb el que dius no sé si penses que la proposta és una mica "utòpica". (?)

Francament, jo no dubto que aquesta pastilla trifuncional estigui a punt de veure la llum.
El que no tinc tant clar són els seus possibles efectes sobre la societat que se'n "beneficiï".

Potser sí que podria portar el món a una mena de "món feliç, feliç, fleiç" una mica sui generis"... ;-)

Hi haurà algú que vagi a treballar?
Es convertirà el "soma" que dius tu en "la pastanaga miraculosa" que s'aconseguirà i/o es perdrà per punts , com el carnet de conduir, i que farà anar dreta (valgui l'expressió) a tota la citadania?

Això em fa pensar que amb una mica d'imaginació se'n pot fer un nou llibre que barregi el gènere de novel·la eròtica i el de ciència ficció! Èxit assegurat.
Aquí deixo la proposta apuntada!

Francesc, salut!, i soma al canut!

Marta ha dit...

Discrepo en la Ma. Mercé només en una cosa. jo crec que el sexe no desapareix, simplement canvia. Li donc tota la raó en la seva queixa de que la majoria d'homes només fan un petó quan volen sexe.

Júlia ha dit...

En el fons tot plegat, el culte al cos i al sexe i al que sigui, només són intents destinats al fracàs de la constatació de l'evidència: la vida passa.

Crec que tot plegat són negocis, en el fons. Ara bé, sóc respectuosa amb les creences, si algú hi té fe -en les pastilles- com si té fe en Santa Rita o en el poder màgic de les cues de conill i li funciona... He vist coses molt rares al llarg de la vida. Jo, com que no tinc fe en gairebé res...