3.5.09

Finançament i futbol

M'han enviat des de Madrid un missatge xifrat que reprodueix o bé una conversa telefònica entre un parell d'alts responsables del PP estatal, o bé una conversa de despatx ministerial, o de despatx autonòmic de la C.A. de Madrid, o bé entre elements descontrolats de les màfies madrilenyes...

"(...) Esa derrota del Real Madrid esta tarde ante el Barça, tan humillante para media España y tan excitante para los periféricos nos va que ni pintada, porque nos permitirá poder rebajar la financiación a los catalanes en varios miles de millones de euros. Lo concretamos la semana que viene... No hay desgracia que por bien no venga (...)"
(Ànonim madrileny 2.04.2009 al vespre)
Com us podeu imaginar, el meu contacte, una mena de mosca a la pared que tot ho escolta i tot ho sap, no em precisa ni qui ho ha dit ni d'on ha aconseguit aquest scoop preocupant, ni amb quins mitjans ;-). Els espies funcionen així, són discrets per definició.

Esperem que des dels despatxos de la Generalitat fins als de la Casa Gran del catalanisme, i des dels despatxos de les CUP fins als dels PPC (a no confondre amb Partit Parcialment Comunista ;-) prenguin bona nota d'aquesta dada objectiva i siguin capaços de crear estratègies per fer front a aquesta nova agressió que s'està coent a les més altes instàcies governamentals, carregant-la a compte de l'excitació al·lucinògena que provoquen els triomfs opiaciofutbolístics.

Compte, que aquella gent no fan servir vaselina ! Qui avisa no és traidor. Queda dit !

_____________________________


PS .
Per alguna estranya associació mental, em venen al cap aquests versets... Hauré de mirar d'esbrinar quina relació tenen amb el que deia més amunt... s'admeten interpretacions.

Qui serà que no dirà
en veure com s'estarrufa
Qui serà que no dirà...
Plantem-li la llufa?

Plantem-li, ja està!
_______________________