16.9.07

Cal confiar en J. Montilla | Blocomentari |

Blog: Còc ràpid
Autor/a: Carme Laura Gil
Post: Medalles d'Or: escenificació estratègica?
Comentari: Cal confiar en J. Montilla Sani dissabte, 15 de setembre de 2007 13:30h
Blocomentari


Lamento discrepar amb la majoria dels del post+comentari...
Trobo realment excessives les crítiques a un Honorable President de la Generalitat que per ara no ha fet més que coses ben fetes de paraula, pensament obra i omissió.
Entenc que els qui volien que hagués estat elegit Artur Mas estiguin infinitament dolguts ...però us hi haureu de posar fulles durant quatre anys. I sabem que el temps fuig a una velocitat de TGV de veritat. És a dir d'aquí a quatre dies. Paciència. Una mica de paciència. I d'aquí a quatre dies ja es veurà.
No és acceptable ni s'aguanten per enlloc les desqualificacions i els insults sistemàtics d'alguns sense fonaments seriosos. SE-RI-O-SOS! Altrament només és signe de misèria emotivomental.
Critiquem accions concretes, errades o traïcions, (i els que tenen carnet que comencin pels de casa seva) i no prenent com a referència el miratge l'idílic del país que hauria estat Catalunya amb Artur Mas a la Presidència.
Quant a Carod Rovira, pronostico que veurem com alguns que ara el critiquen, un dia d'aquests, si per error o per necessitat acaba pactant amb CDC, llavors, en faran l'exègesi i l'acabaran santificant ...
D'això arreu del món se'n diu cinisme i està condemnat amb penes infernals.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

M'agrada molt el blog de Carme Laura quan tracta temes personals, gairebé poètics, però admeto que en les qüestions de contingut polític no resulta massa -o gens- objectiva, potser no pot ser d'una altra manera.

Júlia ha dit...

He de dir que també em fa ràbia la crítica uniforme i visceral als antics governs convergents, sense matisos de cap tipus, no és que jo sigui 'dels uns o dels altres' com es veu que s'ha de ser per tal de sobreviure.