1.3.08

"Polítics, polítiques, politicatis et omnia politiquetes"

Preguntes pertinents que cal que els electors es facin i facin a qui correspongui abans, durant i després de les eleccions del març 2008.


1. ¿Perquè el titiritero Rajoy no proclama ser contundent i implacable amb el frau i l’estafa i promet una legislació que condemni a cadena perpètua els responsables de fraus i les estafes col·lectives com les dels Albertos, casos Marbelles i Malaies i les mil més indignitats “que no te contarán morena” ?

2. ¿Perquè serà que la foto de la portada del diari El Periòdico de Catalunya d'avui dissabte 1 de març de 2008, on es mostren somrients els 5 candidats que una hora després s’insultaven representa un exemple ben clar de demagògia, cinisme i hipocresia política? No caldria prohibir aquesta mena de fotos, que són un insult a la intel·ligència i a la decència?

3. ¿Perquè hi ha tants pocs electors que es decantin per l¡opció IC-Verts a catalunya i IU a nivell estatal mentre hi ha treballadors que donen miserablement el seu vot a la dreta que els explota i els mensyprea? Serà per això que PP i Conferència episcopal no poden suportar una matèria al curriculum escolar que es digui Educació per a la ciutadania que desanalfabetitzi políticament els ciutadans del país?

4. Si el cinisme del PP, partit patètic, arriba a poder reconèixer en veu alta i en públic que aspiren a que hi hagi com més abstenció millor perquè en surtin perjudicades les opcions progressistes és que no es mereixen que la gent decent els doni el seu vot.

5. Pregunteu a Dolors Nadal quants lingots d’or cobra de Madrid per fer el paper patètic que fa cada cop que obre la boca.

6. Pregunteu als d’ERC quants anys tardaran a oblidar les moltes pixarades a sobre que se’ls han pixat els de Convergència i els d’Unió , els d’Unió i els de Convergència i poder fer veure que creuen que plovia …

7. Pregunteu a l’Artur mas si la foto de la seva vista privada amb JLRZ a la Moncloa de no fa gaire era per anar a fer respectar Catalunya o era per negociar el seu estatus personal a la Generalitat.

8. Pregunteu a Mariano Rajoy ,del PP, ara que ja fa més de 50 anys de Guernica, si el bombardeig del País basc el proper octubre el pensen fer amb els tancs, amb l’aviació o amb la marina. I quants milers de morts han calculat que caldrà fer per evitar i/o esclafar la promesa convocatòria de referèndum del Lehendakari Ibarretxe.

9. Pregunteu a tots els membres de la Conferència episcopal i a tots els “Goebbelistes” propagandistes de la cadena radiofònica COPE a quin dels diversos candidats pensen votar.

10. Pregunteu a Rajoy i a Zapatero perquè no parlen ni l’un ni l’altre de l’incompliment flagrant de la llei en relació amb el retorn a Catalunya dels papers de Salamanca.

11. Pregunteu exactament el mateix a tots i cadascun dels caps dels Partits polítics de Catalunya. perquè no parlen ni l’un ni l’altre de l’incompliment flagrant de la llei en relació amb el retorn a Catalunya dels papers de Salamanca.

12. Pregunteu-vos tots perquè la misèria política segueix sent tan miserable …però si no paga la pena votar ni que sigui pel candidat del Partit antitaurí.

Jo aniré votar, sí, ho tinc clar, i també sé què votaré, però valdria qualsevol vot que fos per evitar una Espanya governada pel PP, idea de la qual intento fugir com de la pesta!

Afegiu sisplau les vostres preguntes igualment pertinents a la zona de comentaris ...
La llista és llarga i jo només hi he aportat una mostreta de res ...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Por qué el PP está en contra de la autonomía catalana y no del altísimo nivel de competencias (superior incluso al catalán) de Navarra, donde gobiernan?

Yo tengo tambien decidido mi voto. Creo que es primordial ir a votar, porque 4 años con el PP que hay, serían desastrosos para Cataluña y España.

miquel ha dit...

Afegeixo dues preguntes en una:
Com és que un senyor, per exemple, de Polònia, per donra-li un aire local a la cosa, cobrarà una pensió espanyola després de haver treballat un temps insignificant a Espanya?
Com és que una senyora del Marroc tindrà de epr vida les medicines gratuïtes si amb prou feines ha trepitjat el territori peninsular una o dues vegades?

Controvetit tema el de la immigració que ens acosta a la dreta mé dreta només d'esmentar-lo, tot i que és una de les preocupacions més importants dels espanyols, inclosos els catalans, siguin o no partidaris d'un partit.

Anònim ha dit...

Veient comentaris com el d'en Pere encara tinc més clar que s'ha d'anar en massa a votar per evitar de totes totes que ens torni a governar el Partit Patètic i la seva corrua de bisbes, banquers, falangistes i demagogs.

Pere, sisplau, digues obertament de què aneu. Del teu comentari dedueixo que proposes acabar d'esprémer el suc als immigrants tant com es pugui, pagant-los sous miserables per jornades extenuants, i quan estiguin malalts o vells fotre'ls una puntada de peu al cul i retornar-los a ca seva, emmanillats si cal amb precintes de nylon, no sigui que se'ns morin per aquí i encara els haguem de pagar l'incineració amb els nostres estimadíssims i preuadíssims euros. O potser no ho he entès i el que proposes és tancar les fronteres a cal i canto amb filferros punxeguts i rovellats, i disparar directament a qualsevol que gosi acostar-s'hi?

Això si, sobretot no se t'acudeixi pensar en els impostos que des de fa dècades paguen i envien cap al sud els ciutadans alemanys, holandesos o francesos per fer possible que a aquesta merda de país ens pensem que som qui sap què i ens queixem de que la "púrria" s'aprofita dels "nostres" medicaments.

Quan sento els comentaris de gent com en Pere m'encantaria poder tenir una vareta màgica i... plas! invertir els papers i convertir-lo de cop i volta en senyora marroquina malalta. És el mínim que es mereixeria!

Anònim ha dit...

El de l'emigració sembla un tema sobre el que no hi pot haber mai una discusio mitjanament serena i profitosa, nomes hi ha "Peres" i "Francescs", soi-disants racistes i bonistes. Pero de fet no cal empipar-se gaire perque a la fi la realitat, no els ideolegs de tres al quart, dictarà les solucions, que per una altra banda no son dificils d'endevinar: una Espanya sense un duro (el 25% del PIB que correspon, directa o indirectament, al negoci immobiliari s'esta esvaint en l'aire) i amb un atur creixent (s'esperen un milio de nous aturats per aquest any a causa tambe de les immobiliaries), sense cap sector economic capaça d'agafar el relleu (no es pasa de pais de cambrers a ser com Alemanya en dos dies, de fet ni enc ent anys) no podrà fer gran cosa mes que sobreviure com pugui per acabar finalment surtint del euro i pagant les pensions en una devaluada neo-peseta (ja es sap fins i tot el nom).