25.1.08

ABC/10 Post Extraordinari Catosfera 2008. Demanant disculpes públiques a Vicent Partal

Benvolgut Vicent,

No tinc edat per a fer segons quines coses si no em veig abocat a fer-ho necessàriament. I ara i aquí, sento la necessitat de demanar-te disculpes públiques.

Encara no m'ho puc creure ara, perquè jo no me n'he adonat, es veu que he fet una cagada "imperdonable". M'ho ha fet veure un amic dient-me: "T'has carregat en Partal" i llavors m'he adonat que l'havia feta grossa. Un lapsus linguae improbable, m'ha fet dir Vicent Partal allà on jo em referia a Manuel Vicent!

He anat a dir-li al Marc Vidal, seriosament, que sisplau em disculpés quan et veiés, i m'han dit que eres a la taula com a ponent.
Jo havia de tornar cap a Vilanova, però he cregut necessari entrar i anar a demanar-te disculpes quan la sessió ja havia començat. No sé si has notat amb el meu to -espero que sí- que et demanava ben sincerament perdó per la desafortunada "cagada" que ha coïncidit -fixa't bé en el fet que fossis present a la sala, cosa que jo desconeixia! Murphy total !

Com que haurà quedat gravada la meva intervenció, estic segur que a l'hora de visionar-la quedarà clar que jo parlava de la columna barroca però innòcua i inútil, des del punt de vista de l'aportació de propostes de canvis, de Manuel Vicent a El País, que , per altra banda, era ben bé un exemple que m'ha vingut al cap així espontàneament, perquè tot ha estat improvitzat. Jo no tenia previst intervenir... Creu-me!
Fins aquí l'explicació de la desagradable situació que he creat sense voler. Me'n faig creus.

M'he passat tot el viatge de Granollers a Vilanova pensat quina seria la millor manera de demanar-te perdó. No sé si et servirà aquesta, però és la que em demana el cos, i afegiré encara tres cosetes, totes tres interrelacionades.

Primera : una mitja hora abans de començar l'acte d'obertura de les Jornades, parlava amb en Francesc Puigcarbó i un altre parell de blogaires i jo imagina i proposa per a Vilaweb protecció, promoció i potenciació. Insisteixo tinc testimonis. Que diguin ells si no ha anat així la conversa.
I és que per a mi ...
Segona : si repasses la llista de comentaris meus al teu blog/bloc Mails per a Hipàtia , veuràs que absolutament totes les meves intervencions -repassa-ho sisplau, repassa-ho- expressen la més absoluta admiració per la teva tasca.

Tercera: acabo afegint, perquè així és, que no pararé fins que no ens bevem una copa del que vulguis com si ens fuméssim una pipa de la pau, perquè en el meu llistat de gent a qui admiro i aprecio per raons diverses, apareixes a costat de l'Eliseu Climent i el Biel Mesquida, i em dol especialment haver sigut protagonista d'aquest lapsus tan desagradable...
Per una vegada que et podia saludar i adreçar personalment unes paraules, vaig i la faig grossa a més no poder: en públic i davant la càmara!

Després de tot el que he dit, espero que aquest incident et sembli del tot perdonable.

Voilà.
Fins aviat
Ben amistosament
Sani Girona

Vilanova i la Geltrú, divendres 25 de gener de 2008. ( 23:48)
_____________________

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res, tot queda aclarit.
La veritat és que he quedat molt sorprés perquè m'estaves mirant, o miraves cap a la zona on jo era (segurament ha estat també murphy això) quan has dit la frase aquesta tan rotunda (jo només he entès Vicent) i com que la gent s'ha girat immediatament cap a mi a veure com reaccionava jo també he assumit que era una crítica als meus articles -que evidentment són criticables, és clar. Després quan has entrat a corregir-ho, quan ja érem a la taula, ja he entès que era un lapsus i en pau.
No passa res, tranquil. Els lapsus són lapsus.
Una abraçada.

Vicent

Vicent

Unknown ha dit...

Vicent, només puc fer que repetir el que et deia i és axactametn així.
La gent de la catrosfera, amb Mnauel Vicent ni hi pensa !
Vicent és només en Partal.

Ja m'he declarat.. però hi torno, i espero que aquest desgraciat lapsus o whatever sigui - em surt Casablanca- l'inici d'una amistat.

Si ens veiem demà a Granollers haurem de parlar del tema, matar-lo el tot i rematar-lo. Et sembla?

Una abraçada
Sani

(!) hombre perplejo ha dit...

Com que no coneixo el sr. Partal (ho sento, sóc nou arribat a la Catosfera) vaig entendre automàticament que la referència era al Manuel Vicent. Al meu parer no ha estat un lapsus de qui parlava sinò una errada de endocontextualització dels presents. Per una altra banda, ho trobo divertit tot plegat.
Salutacions.

Francesc Puigcarbó ha dit...

En dono fe de les teves paraules, Sani. I han lapsus i lapsus, però som humans, ara i han lapsus que son "megasupercasumdenalapsus", veig que en Vicenç ja ho ha entés així. Diu la meva dona que els que xerrem molt, jo soc molt xerraire i tu ja vaig veure que tambè, diem sovint bajanades perquè de tant xerrar no sabem, el que diem. Deu ser aixó.

Júlia ha dit...

He de dir, en disculpa dels xerraires, que certament, errem força, però que al menys, se'ns coneix aviat. Els silenciosos desvetllen expectatives que mai no se solen complir. Res, Sani, una relliscada sense conseqüències...

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hola Sani. Ja he posat la plantilla de tres columnes.