22.12.07

Catosfera 2008 X/100

En Toni Ibañez ha aconseguit muntar la taula literària de les Jornades de Granollers, Catosfera 2008 amb uns participants de vàlua que faran de la trobada un esdeveniment transcendent, tal com quedarà demostradíssim el dissabte 26.

Quant al tema del Blog literari Catosfera 2008 i del Llibre del Blog, veient que el nombre de blogaires frega els 100 o, probablement , a hores d’ara, ja va molt més enllà dels 100, es pot parlar de batalla guanyada sense disparar un sol tret: el somni de Sun–Tzu, èxit total. Tassa plena fins dalt. Hi suco una molla.

Ja podem anar pensant en més idees, amb més reptes importants i vàlids…
Toni, organitzem les miniponències per als blogaires literaris que assisteixin a les Jornades de Granollers. Muntem-ho, sobre tot, per fer virtualment presents a Granollers tots els blogaires d’arreu de la Catosfera que volent participar-hi però no hi podran assistir. Tinc pensat com es podria resoldre.

Hi ha un munt de “grans” obres que no demanen gairebé cap euro, només exigeixen que algú doni l’empenta inicial, que algú accepti el repte de fer-se’n responsable. Gent com nosaltres, per exemple.