13.5.07

És constitucional el peatge de Martorell?

Dipofilo II | 309

Aquesta tarda, de tornada a casa des de Sant Cugat Sesgarrigues, (festa familiar de Primera Comunió), hem agafat l'autopista a Sant Sadurní en direcció cap a Vilafranca i l'hem deixada a la sortida 28: Vilanova i Sitges. Nosaltres, en direcció sud anàvem bé. Els que anaven cap a Barcelona ja feien cua, a 2/4 de 9 del vespre, des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, i des del pont, mirant en direcció cap a Tarragona, semblava que la cua no s'acabava.
Això a 13 de maig, quan encara falten milions de turistes circulant amunt i avall i quan encara es queda algú a casa sense anar a la platja o a la residència secundària!

Per allò de les associacions mentals irrefrenables que es produeixen a tots els caparrons de tothom, a mi m'ha vingut al cap les dues preguntes del milió , i també les que es deuen fer el milió d'usaris castigats a patir dins dels cotxes cada cap de setmana de tornada a casa, passant per les forques Claudines de Martorell ...

Dues preguntes
senzilles i tendres,
no en sabíem més
sempre ho havíem patit igual ...

"Es constitucional el peatge de Martorell"?
"¿No està prohibida la tortura a la UE?"

I passo el "meme" als ciutadans ...

Josep Montilla
Josep Lluís Carod-Rovira
Joan Saura
Artur Mas
Josep Piqué
Albert Rivera

Sisplau per favor, passeu-els-hi aquestes preguntes i feu-ho també a tots els alcaldes de l'Alt i el Baix Penedès. Mireu -exigiu- que us contestin seriosament -res de conyes marineres- abans de les properes eleccions!

Qui contesta seriosament la pregunta?

___________________

3 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has deixat l'Albert Rivera, de Ciutadans.

Unknown ha dit...

No! Ho havia fet expressament, però ja que el reclames, vinga, que no sigui dit, li afegeixo.
Voilà.

Anònim ha dit...

Ah, no, si era fet expressament, potser tens raó en no posar-lo. Creia que era un oblit. Tant se val, no contestaran.